Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

merch.nextius.dk
Nextius
Ndr. Ringgade 56 1.TV
4200 Slagelse
CVR: DK42193771
E-mailadresse: nextius@nextius.dk
Telefonnummer: +45 23 11 11 83

 

Sådan handler du hos os

Der kan kun foretages bestillinger gennem webshoppen - der tages ikke imod ordrer ved telefonisk henvendelse eller e-mail. Alle aftaler indgås på dansk. Har du forespørgsler til varer som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail eller tlf.

 

Produktinformation

På merch.nextius.dk. oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Nextius via nextius@nextius.dk

Billeder som er vist på merch.nextius.dk er kun illustrationer. Hvorfor der kan være små forskelle i forhold til det endelige produkt.

 

Betaling

merch.nextius.dk modtager følgende betalingsmidler:


- Dankort
- Visa/dankort
- Mastercard
- Maestro
- Visa
- Visa Elektron
- JCB

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Alle priser er angivet i kr. (DKK)

Salg til det offentlige via EAN nummer

Ikke tilgængelig!

 

Levering

Alle ordre afsendes inden for 1-2 måneder med selvvalgt fraftfirma. Levering tager typisk 1-2 hverdage herefter. Du kan vælge imellem Pakkeshop eller omdeling til privatadresse.

Afhentning hos merch.nextius.dk

Det er desværre ikke muligt selv at afhente din ordre hos merch.nextius.dk.

 

Ombytning og retur

Du har 14 dages fuld returret fra den dag pakken modtages.

Alle returvarer tilbagebetales til det ved bestilling benyttede betalingsmiddel. Skal du ombytte en vare, kan du derfor lægge en ny ordre på webshoppen med det samme, eller vente på du har fået pengene retur for den første pakke. Alle returpakker behandles inden for 5 hverdage.

Du er meget velkommen til at sende pakken afsted til os med en transportør efter eget valg. Husk at pakken skal sendes MED omdeling. Vi afhenter ikke returpakker på depoter, pakkeshops eller posthuse. Adressen er: Nextius, Ndr. Ringgade 56 1.TV - 4200 Slagelse.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i samme yder-indpakning som du har modtaget den. Hvis du bruger den originale emballage fra varen som yderemballage og påsætter tape, returlabel eller lign. direkte på varens originale emballage, kan det medføre en værdiforringelse af varen. Det samme gælder hvis den originale emballage til produktet mangler.

Reklamationsret

Kontakt vores kundeservice på nextius@nextius.dk inden du sender varer retur til os. Send gerne et billede og en detaljeret beskrivelse, så kan vi i nogle tilfælde afhjælpe problemet uden at få varen retur. Reklamationer sendt retur uden foregående aftale opkræves 50 kr. i returfragt.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Nextius & Alexanders køkken og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi videregiver IKKE dine informationer til 3.part medmindre det er nødvendigt for at færdiggøre en ordre.

Den dataansvarlige på merch.nextius.dk er Klaus Jakobsen.   

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: nextius@nextius.dk.   

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte nextius@nextius.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg 
www.forbrug.dk